Isporuka i prava potrošača

Sve poručene proizvode možete preuzeti lično ili tražiti da vam isporučimo na adresu koja vama odgovara.

- Isporuka svih proizvoda sa cenom preko 3.000 dinara je besplatna na užoj teritoriji Beograda

- Isporuka bele tehnike je takođe besplatna ali najviše do trećeg sprata ako zgrada nema lift ili ako poručeni artikl zbog gabarita ne može da stane u lift. U tom slučaju cenu isporuke možete dogovoriti sa prodavcem.

- Za isporuku gabaritno velikih proizvoda poput klima uređaja,bele tehnike....na teritoriji Beograda obezbeđena je isporuka do vrata.

- Na drugim lokacijama u Srbiji isporuku vrše kurirske službe,može se dogoditi da je na vašoj adresi potrebna pomoć pri unošenju proizvoda do vrata ukoliko je vozač kurirske službe sam.

- Za sva eventualna fizička oštećenja proizvoda,nedostatke u pakovanju neophodno je reklamaciju izvršiti u prvih 24 časa od trenutka isporuke.U suprotnom nećemo biti u mogučnosti da proizvod prihvatimo nazad.

- Shodno zakonu o pravima potrašača član 27 kupac ukoliko nije zadovoljan proizvodom ima prava da u roku od 14 dana odustane od ugovora o kupovini i traži povrat uplaćenih sredstava.

- Formular za raskid ugovora čete dobiti uz račun prilikom isporuke-

- Rok za odgovor za raskod ugovora je 8 dana.

- Vraćena roba mora da prođe servisnu proceduru da bi se utvrdilo da je proizvod vraćen kompletan i bez fizičkih oštećenja.

- Troškove povrata robe u slučaju raskida ugovora snosi kupac